Notes de premsa

L'Ajuntament completa la posada en marxa del nou sistema de reordenació del trànsit del centre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 8/11/2023
Plànol de la reordenació del trànsit al centre

L'Ajuntament de Reus preveu completar aquest aquest dijous 9 de novembre la posada en marxa del nou sistema de reordenació del trànsit del centre de la ciutat, i donar per resoltes les incidències detectades en el funcionament dels lectors de matrícules  El conjunt dels lectors ja funcionen amb plena normalitat des d'ahir dimarts, 7 de novembre, i demà s'actuarà fer els ajustos necessaris a la tecnologia de la cruïlla del carrer de Santa Anna amb el carrer de la Selva del Camp.

L'actuació obligarà a restringir la circulació de vehicles durant el matí de demà per la cruïlla. Per aquest motiu, des del servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana es recomana als conductors de vehicles que vulguin accedir al centre per aquest punt que ho facin a través de la plaça de Catalunya amb el raval de Santa Anna. L'afectació al trànsit també senyalitzada i comptarà amb la presència d'agents de la Guàrdia Urbana

El període de prova de la reordenació del trànsit als carrers del centre de la ciutat es va iniciar el dilluns, 6 de novembre amb la presència d'agents de la Guàrdia Urbana als punts d'accés a la zona delimitada del centre per reforçar la informació i acompanyament als usuaris. Igualment, també es van activat tècnics del Servei de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions de l'Ajuntament i de responsables de l'empresa subministradora de la tecnologia utilitzada per a la reordenació del trànsit per tal de supervisar la posada en marxa del nou sistema.

Tot i haver superat amb èxit les proves prèvies realitzades, durant les primeres hores de la posada en servei del nou sistema de reordenació del trànsit s'han detectat incidències tècniques en el funcionament en alguns dels lectors de matrícules dels punts d'accés. La resta ha funcionat amb normalitat.

Gràcies al dispositiu previst, els tècnics municipals i del servei extern han pogut detectat les incidències amb la celeritat. En alguns casos ja s'han pogut resoldre de manera immediata i, en d'altres es treballa per resoldre-les tan aviat com sigui possible.

Plànol de la reordenació del trànsit al centre

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.