Notes de premsa

Torna el dinar solidari DiNadal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 10/11/2023
Presentació Dinadal 2023
Presentació DiNadal 2023

L’Agrupació d'Associacions de Setmana Santa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i d’altres entitats, han convocat una nova edició del DiNadal, que es realitza a la ciutat des del 2012 i que va impulsar principalment Mn. Estanis Figuerola, que fou consiliari de l'Agrupació i que va traspassar l'any passat.

Aquest dinar solidari es farà el dia 2 de desembre al Centre Cívic Ponent, a l'avinguda dels PaïsosCatalans, i consisteix en servir un menú senzill: un plat d'arròs bullit amb salsa de tomàquet, aigua i dues mandarines. Els organitzadors han posat en valor la col·laboració de les persones voluntàries que ho fan possible cuinant l'arròs i servint el dinar, les empreses i comerços que hi col·laboren.

A la roda de premsa de presentació del Dinadal també hi han estat presents els representants de Càritas Interparroquial i la Societat de Sant Vicenç de Paül que són les entitats beneficiàries d'aquesta iniciativa, dues entitats que ajuden, any rere any, a centenars de famílies que es troben en situació de fragilitat social.

La regidora de relacions ciutadanes, M. Mar Escoda ha fet extensiu el suport de l'Ajuntament amb iniciatives solidàries com aquesta i ha felicitat l'Agrupació per la gran tasca social que duu a terme amb aquesta nova edició del Dinadal, al mateix temps, ha apel·lat a la bona voluntat i col·laboració de la ciutadania reusenca que demostra, sempre que hi ha algun acte de caràcter benèfic, la seva total disposició a ajudar.

Les vies de participació en el Dinadal són diverses. Es pot adquirir el tiquet i assistir al dinar (10 euros els adults i 5 euros els infants) i també col·laborar fent una aportació de fila zero. Els tiquets es poden adquirir a les dependències de Càritas Interparroquial de Reus (C/ de la Concepció, 11), al Tomàs Barberà (pl. Mercadal), a la Llibreria Catòlica (Carrer Sant Llorenç, 2), a les parròquies de la ciutat i a les diferents entitats de la Setmana Santa. A més, en acabar el dinar, se sortejaran diferents productes i serveis aportats per aquests establiments, que també serviran per recaptar fons.

Presentació Dinadal 2023
Presentació DiNadal 2023
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.