Notes de premsa

Reus rep un ajut de la Diputació de Tarragona per promoure l’autonomia digital

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 21/07/2023
Tallers autonomia digital
Cartell autonomia digital
Tallers autonomia digital

La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Reus ha posat en marxa un projecte de taller d’autonomia digital. Aquesta actuació compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, que ha concedit un ajut de 3.679,65 euros, en el marc de la convocatòria de "subvencions per a la digitalització, transformació i millora de la seguretat dels municipis, anualitat 2022".

S'ha establert una programació estable de cursos, tallers i assessorament digital adreçat a les persones que formen part de les entitats de la ciutat i extensible a tota la població en general per tal que puguin anar adaptant-se a les noves maneres de relació amb l'administració.

Els objectius bàsics del projecte han estat els següents i els seus resultats molt positius:

  • Apropar, a les persones dels diferents barris de la ciutat, les noves tecnologies en col·lectius socialment més vulnerable.
  • Potenciar els espais públics d'accés lliure que disposin d'equips informàtics.
  • Promoure la formació digital entre les entitats en benefici dels veïns i veïnes d'un barri.
  • Promoure la cohesió social dins la nova era digital.
Tallers autonomia digital
Cartell autonomia digital
Tallers autonomia digital
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.