Notes de premsa

Els Reis d'Orient ja tenen les claus de la ciutat per repartir regals a totes les cases

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 5/01/2024

Ses Magestats els Reis d'Orient han arribat puntualment a Reus aquest divendres 5 de gener per portar els regals a totes les llars de la ciutat. A primera hora de la tarda han estat rebuts al Parc de Sant Jordi per l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, a banda d'altres regidors i regidores del consistori. 

Posteriorment han visitat els infants ingressats a l'Hospital de Sant Joan i, a les 18:30 h han iniciat la Cavalcada pels carrers del centre de la ciutat, un recorregut que enguany ha estat el mateix de l'any passat i que ha incorporat, per un costat, un tram tranquil per a persones amb sensibilitats sensorials, al carrer de La Selva del Camp, i un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, al raval del Pallol. 

Els Reis d'Orient s'han passejat pels carrers de la ciutat acompanyats per diferents carrosses i l'estel, que ha obert la comitiva, a més de torxats, patges, baiards, músics i les bigues romanes, entre altres. 

Com en els darrers anys, l'Institut Municipal Reus Cultura s’ha adherit a la campanya "Cap infant celíac sense caramels" promoguda per l’Associació Celíacs de Catalunya, garantint que tots els caramels que s'han repartit han estat sense gluten.

La Cavalcada ha culminat a l'Ajuntament amb la recepció per part de l'alcaldessa i del consistori, que han lliurat als Reis d'Orient les claus de la ciutat, des del balcó del Palau Municipal i davant d'una plaça del Mercadal plena de gom a gom. 

Entitats col·laboradores
Des de Reus Cultura es vol agrair especialment la col·laboració a totes les persones i entitats que s'han implicat en l'organització i realització de la Cavalcada de Reis de Reus 2024 i que són Associació d’Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona, Bravium Teatre, Llops Teatre i Associació de Senegalesos de Reus. També s'agraeix la participació de Rebullits Teatre, l'Orfeó Reusenc, Aeroclub Reus, Associació la Poncella de la Rosa de Reus, Eduvic, Batucats del Bolet, Aula de Sons, Banda Simfònica de Reus, Banda Pare Manyanet i Cobla Reus Jove, a més de tots els conductors que han participat en la mobilització dels vehicles. Finalment, també es vol agrair els diferents departaments de l'Ajuntament de Reus que prenen part en l'organització i el bon desenvolupament de tota la festa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.