Notes de premsa

Obertes les inscripcions per a la 12a Cursa de les Dones de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/01/2024
Cartell 12a Cursa de les Dones Reus

Ja estan obertes les inscripcions per a la 12a edició de la Cursa de les Dones de Reus que se celebrarà el proper diumenge 5 de maig. Aquesta cursa és l’activitat esportiva i solidària més multitudinària que es realitza a Reus. Amb sortida i arribada a la Plaça Llibertat, farà un recorregut de 5 quilometres pels carrers més emblemàtics de la ciutat.

La cursa està limitada inicialment a 2.500 dorsals. Hi podran participar les noies i dones a partir dels 12 anys (nascudes el 2012). Les inscripcions es poden fer de forma online a través del web www.cursadonesreus.cat. El preu per persona  és de 12€ i dona dret a la participació a la Cursa de les Dones, dorsal personalitzat (dintre dels terminis establerts), samarreta tècnica, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig d’obsequis, assegurança, cronometratge amb xip, premis per a les guanyadores i animació de la cursa.

En aquesta edició el benefici de la recaptació anirà destinat a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre i al Servei d’Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Les participants podran recollir el dorsal, la samarreta i la bossa de benvinguda al polilleuger Alberich i Casas el divendres 3 i el dissabte 4 de maig, en horari de 10h a 20h, ininterrompudament. No es lliuraran dorsals el mateix dia de la Cursa. Allà podran deixar la seva signatura a la lona commemorativa per aquesta edició.

El mateix 5 de maig s’organitzarà una cursa infantil, prèvia a la cursa. Hi podran participar nens i nenes fins els 11 anys inclosos. Les inscripcions per aquesta cursa són gratuïtes, i opcionalment es podrà fer un donatiu adquirint la samarreta.

Dorsal 0

Com cada any, totes aquelles persones que tot i no còrrer la cursa vulguin col·laborar econòmicament amb les causes que recolza, podran adquirir el dorsal 0 a través del web i augmentar-ne la recaptació.

Cartell 12a Cursa de les Dones Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.