Notes de premsa

L'Ajuntament de Reus, a través de l'Agència de Promoció de Ciutat, participa amb un estand dedicat al Vermut de Reus a Turismarket

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 20/02/2024
Imatge Turismarket 2024
Inauguració jornades Turismarket 2024

L'Agència de Promoció de Ciutat participa amb un estand dedicat al Vermut de Reus a la primera edició de la Fira Turismarket, el saló per als professionals de l'hosteleria i el turisme de Tarragona que s'està duent a terme al recinte firal de Fira Reus Events

En el marc de la fira la regidora de Promoció de Ciutat, Noemí Llauradó, amb el president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora, i la presidenta de la FEHT, Berta Cabré, han presentat la sisena edició de la jornada "Treballa al Turisme" on hi estan presents al voltant de 40 empreses del sector hoteler, càmpings, apartaments i agències de viatges amb presència per tot el territori a més de PortAventura World. Totes elles, ofereixen més de 1.500 vacants. 

Noemí Llauradó ha destacat que la jornada "és una bona oportunitat tant per estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen els establiments. El sector turístic és un motor econòmic vital per al nostre territori, i a més, ofereix un ampli ventall de possibilitats de treball i creixement professional. En aquest sentit, els professionals de l'hostaleria i el turisme juguen un paper fonamental en l'experiència dels visitants, ja sigui a través de la gastronomia local, els serveis d'allotjament o les experiències turístiques úniques que s’ofereixen tant a Reus com a d'altres punts de la demarcació".

Fires vinculades a sectors estratègics 

L'activitat professional, amb fires com Turismarket, és un dels eixos de treball per impulsar l'ocupació de les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions de firaReus Events. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha posat en valor "l'aposta pel format de fires vinculades a sectors estratègics com el del turisme, l'hostaleria i la restauració. A firaReus, tenim unes instal·lacions de primer nivell per captar i generar esdeveniments que potenciïn l'activitat econòmica que ja existeix al territori, i aquesta és una de les nostres prioritats".

Imatge Turismarket 2024
Inauguració jornades Turismarket 2024
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.