Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus inaugura el nou espai per a la promoció econòmica

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 22/02/2024
Inauguració del nou espai de Promoció Econòmica a Redessa Viver
Inauguració del nou espai de Promoció Econòmica a Redessa Viver

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, posa a disposició del sectors productius de la ciutat un nou espai per donar suport a la promoció econòmica. Aquest matí ha tingut lloc la inauguració de l’espai en un acte que ha comptat amb la benvinguda de l’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita; la presentació dels serveis i projectes per a empreses que s’hi ofereixen per part del regidor de l’àrea, Josep Baiges, i una taula rodona sobre nous models de lideratge i innovació amb Bea Mesas, de Incapto Coffee i Marta Sol, de Needcarhelp.

El nou espai, ubicat a REDESSA Viver, al camí de Valls, 81-87, es posa en marxa amb la voluntat de facilitar la proximitat i l'eficiència de les seves actuacions vers les empreses. En aquest sentit, ofereix els següents serveis:

  • Consolidació i reorientació de models de negoci
  • Suport a la innovació
  • Impuls a la transformació digital i l'economia verda
  • Assessorament en finançament i internacionalització d'empreses
  • Transmissió empresarial
  • Prototipatge d'idees
  • Impuls i millora dels polígons d'activitat econòmica
  • Col·laboració amb agents econòmics

Les noves instal·lacions ja funcionen des de fa algunes setmanes i han acollit tallers pràctics sobre com elaborar un pla d’innovació a l’empresa o com exportar amb èxit.

Al costat del teixit productiu
Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement es concreta l’estratègia municipal que té com a objectiu incidir en l’espai econòmic de la ciutat i de l’entorn immediat, ja sigui amb accions adreçades directament a dinamitzar el teixit productiu o amb l’impuls i l’organització directa d’esdeveniments que puguin tenir un impacte directe en termes de creixement econòmic generador d’ocupació.

Des del coneixement de la realitat dels sectors econòmics locals i de les perspectives d’evolució, així com dels factors que en poden condicionar el desenvolupament, l’Ajuntament assumeix un paper actiu que passa per donar suport a la creació, reorientació, consolidació, acceleració i internacionalització de l’activitat econòmica a través de l’acompanyament i el suport econòmic, definint línies estratègiques de futur per a sectors estratègics i apostant per la creativitat, sostenibilitat i la innovació. Afegint els seus esforços als del conjunt dels agents econòmics i socials, i aprofitant la seva capacitat com a institució per establir aliances i sinergies i assumir la tasca d’interlocució, comunicació i fins i tot lideratge en projectes amb altres entitats i institucions, ja sigui de l’àmbit nacional, estatal o europeu.

Aquesta voluntat genèrica de l’Ajuntament d’incidir en la dinàmica econòmica local es concreta en tres grans línies de treball:

  • Consolidar el teixit econòmic
  • Potenciar i desenvolupar nous sectors d’activitat
  • Projectar Reus com a ciutat referent en la creació d’activitat i la innovació
Inauguració del nou espai de Promoció Econòmica a Redessa Viver
Inauguració del nou espai de Promoció Econòmica a Redessa Viver

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.