Notes de premsa

“1440 Frames”, nova sèrie per Internet sobre el jovent de Reus produïda per la Casa d'Oficis Mas Carandell

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 31/10/2018
Imatge frame primer capítol sèrie 1440 Frames, amb Nacho Escrigas a l'esquerra

El Casal de Joves de l’Ajuntament de Reus ha començat a publicar a les xarxes la nova sèrie “1440 Frames”, que oferirà 8 capítols i servirà per visualitzar la vida quotidiana de diferents joves de la ciutat. Els i les joves que apareixen als diferents capítols provenen de diferents àmbits i parlen des des seu punt de vista particular, sobre les seves vivències. Es tracta d'una producció de la Casa d'Oficis Mas Carandell i el primer capítol està dedicat al cantant del grup Efecto Vacío, Nacho Escrigas.

La nova producció audiovisual es publica exclusivament a través de les xarxes socials i especialment a través d’Instagram des del perfil de @joventutreus i amb l’etiqueta #serjoveareus, que és on s’estrenaran tots els capítols. Aquesta setmana s'ha estrenat el primer capítol i cada dilluns se’n publicarà un fins al dia 17 de desembre. El protagonista del primer capítol és Nacho Escrigas, cantant d’Efecto Vacío, qui hi explica la seva relació amb la música. Altres temes que es tractaran són l’esport, la cultura, món laboral i formatiu i el voluntariat.

1440 FRAMES és una sèrie ideada pel departament de Joventut de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència de l’Ajuntament de Reus i produïda pel curs de Creació i Producció Audiovisual de la Casa d’Oficis Mas Carandell.

Imatge frame primer capítol sèrie 1440 Frames, amb Nacho Escrigas a l'esquerra

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.