Notes de premsa
El cicle gastronòmic al Mercat del Carrilet continua els divendres del mes de maig
El cicle gastronòmic de primavera del Mercat del Carrilet continua els divendres a la tarda del mes de maig. Les demostracions culinàries, obertes a tothom, es concentren els divendres a la tarda, a partir de 17:30h.
El Mercat del Carrilet continua la programació d'activitats relacionades amb el producte fresc i la seva elaboració amb una sèrie de tallers de cuina que tracten temes tant diversos com la cuina d'aprofitament, l'elaboració d'un menú equilibrat de carmanyola, receptes saludables i aromàtiques i diversos plats de mercat; tots elaborats a partir del producte fresc que es pot trobar a les parades.
El calendari va començar el 5 d'abril i acaba el 23 de maig. Els divendres del mes de maig, els tallers programats són els següents:
- Divendres 3 de maig, 17:30 h. Cuiner Jordi Solé: Cuina de mercat: Conill farcit i salsa de poma.
- Divendres 10 de maig, 17:30 h. Cuiner Jordi Solé: Cuina de mercat: Strudel de verduretes al forn.
- Divendres 17 de maig, 17:30 h. Mas de Caret, masia d'agroturisme: Cuina saludable, aromàtica i econòmica: pinxo de melmelada de tomàquet i formatge, amanida amb vinagreta d'herbes i sardines de la costa confitades, estofat de pèsols frescos amb encenalls de pernil ibèric i crema de cireres amb estel de iogurt i pols d'estèvia.
- Divendres 24 de maig, 17:30 h. Cuiner Jordi Solé: Cuina de mercat: Pasta farcida de cigrons.
Les demostracions de cuina es fan a la parada d'activitats del Mercat de Carrilet i són gratuïtes i obertes a tothom. Tots els actes s'anuncien prèviament a través del compte dels Mercats de Reus a Twitter i a Facebook, i a l'agenda del web municipal reus.cat
Aquest nou cicle de tallers compta amb la col·laboració de l'empresa reusenca Valira, que ha cedit els estris de cuina als Mercats de Reus.