Notes de premsa

El Hub Foodtech & Nutrition organitza una jornada sobre ajuts i finançament

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 6/03/2025
Jornada Hub Foodtech Nutrition

El Hub Foodtech & Nutrition, impulsat per REDESSA i l'Ajuntament de Reus, organitzarà el proper 13 de març una jornada sobre eines clau per accedir a finançament i impulsar la competitivitat de les empreses del sector agroalimentari del territori

La jornada tindrà lloc a les instal·lacions de firaReus Events, el proper 13 de març de 9:30 a 12 h, i té com a objectiu proporcionar a les empreses del sector agroalimentari eines clau per accedir a finançament i impulsar-ne la competitivitat. Inclourà ponències sobre ajuts i finançament en l'àmbit autonòmic, estatal i europeu, així com informació i recursos per preparar projectes col·laboratius. 

El programa començarà amb la ponència “Oportunitats i recursos per a la internacionalització de l’alimentació catalana”, a càrrec de Dèlia Perpiñà, directora gerent de PRODECA- Promotora dels Aliments Catalans. A continuació, es parlarà d'ajuts i finançament de la Generalitat per al sector agroalimentari, amb la intervenció de Jaume Llosas, director gerent i secretari general de la Cambra de Comerç de Reus; Cristina Peña, consultora Sènior de Recursos per la R+D i la Innovació d’ACCIÓ; Laura Ruana, subdirectora general d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat; i Antoni Vallès-Novel, director de desenvolupament de negoci de l’Institut Català de Finances. 

També hi haurà un bloc específic sobre fons i ajuts estatals. En aquesta part de la sessió intervindran Rosario Gelabert, directora Territorial de Comerç i d'ICEX Delegació de Cataluña; Carmen Galindo project manager d'EIT Food pel sud d'Europa; Luis Orodea, subdirector adjunt d'Anàlisi, Coordinació i Estadística del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació; i Carlos Franco, assessor tècnic Sector Agroalimentari, de CDTI.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que “durant aquesta sessió tècnica, el Hub Foodtech & Nutrition també aprofitarà l'oportunitat per donar conèixer els seus nous serveis a les empreses adherides i fer un reconeixement a les empreses que s'han adherit al projecte en les últimes setmanes"

La sessió comptarà amb la benvinguda institucional de l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; i la secretària d’Alimentació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Rosa Cubel. Així mateix, el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, serà l'encarregat de cloure l'acte.

Per acabar, s'oferirà als assistents un espai de networking on les empreses podran resoldre dubtes amb els ponents i amb consultors especialitzats.

Jornada Hub Foodtech Nutrition
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.