Notes de premsa
El Vermut de Reus, distingit per l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona com a millor producte de la terra
El Vermut de Reus ha estat distingit amb el Premi al Millor Producte de la Terra durant l'acte de lliurament dels tercers Premis de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, realitzat aquest dijous 19 de maig a Tarragona. El guardó ha estat recollit per la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, acompanyada per dos dels elaboradors d'aquest producte reusenc.
El Vermut de Reus, com a producte genèric originari de la ciutat de Reus, ha estat reconegut aquest dijous com a Millor Producte de la Terra durant la tercera edició dels Premis de l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona. Els altres dos productes que havien estat seleccionats com a candidats en aquesta categoria eren la Tòfona de la Conca i les Clementines de les Terres de l'Ebre. Els premis inclouen també les categories de Millor Iniciativa Gastronòmica, Millor Producte del Mar, Millor Celler, Millor Restaurant Visitat pels membres de l'entitat i el reconeixement a la Trajectòria Professional. Aquesta tercera edició ha fet també un reconeixement al Banc d'Aliments per la seva tasca i una menció al gelater Antonio Sirvent.