Notes de premsa

En marxa les Jornades A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 28/10/2022
Foto de família de la presentació de les Jornades a Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana

L’Estació Enològica de Reus ha acollit aquest matí la presentació de les Jornades A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana, organitzades per l’AEH Reus i El Tomb de Reus, amb la col·laboració de Reus Promoció i amb el patrocini de Cellers Tarroné.

A la presentació hi ha assistit Víctor Perales, vicepresident de l’AEH Reus; Montserrat Caelles, Regidora de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus; Imma Solé, copropietària i gerent de Cellers Tarroné; Jacint Pallejà, president del Tomb de Reus i una representació dels establiments participants.

Les receptes proposades pels 18 restaurants participants, estan protagonitzades pels bolets, l’ingredient insígnia de la temporada, maridades amb vins de la Terra Alta dels Cellers Tarroné i ben regades amb oli DOP Siurana.

“Som una ciutat envoltada de productes de primera qualitat. Amb tot el que ens rodeja i gràcies a jornades com aquestes; Reus i els seus restaurants es posicionen com a centre neuràlgic de la gastronomia provincial”, ha destacat Víctor Perales.

La regidora de Promoció de Ciutat ha destacat el valor d’aquestes jornades com a promotores d’una ciutat que es caracteritza per la seva gastronomia.  “Oli, bolets i vi; tots tres són productes que generen aliances amb el territori”

Els restaurants participants són: Bar Restaurant Toribo, Restaurant Cal Serret, Moto Sport Café, Flaps Cafè, Restaurant l’Estel, Restaurant El Círcol, El Racó de JP, Peixateries Velles, Atzucac, Braseria Café Teatre del Centre, Cal Gallissà, Mirall de Tres, la Caseta de les piscines, Txaranga, Xibarri, El Carbó Restaurant, Singlot i Casa Coder.

Juan Diego, propietari i cuiner de La Muela Reus i Xibarri, ha sigut l’encarregat d’elaborar un degustació de bolets per a tots els assistents.

Tots els detalls de les Jornades Gastronòmiques A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana es poden consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Foto de família de la presentació de les Jornades a Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.