POSEM SAL A LA VIDA ( SORTIDA I TALLER DE SAL D'HERBES
Cercador d'Activitats
Descoberta les herbes culinàries i comestibles.
Aprendre a identificar algunes herbes i les seves propietats.
Ampliar coneixements sobre la natura.
Desenvolupar la creativitat mitjançant el treball manual.
Descobrir l’entorn i la biodiversitat de l’indret escollit mitjançant una sortida interpretativa.
Excursió interpretativa fins arribar a la Masia de Castelló (poble en restauració al
terme de Vandellòs).
L’elaboració de sals d’herbes és una introducció a les herbes culinàries i
comestibles.
Explicarem i ensenyarem quines son, reconeixerem les més comuns al nostre
territori: el farigola, la sajolida, el romaní…i d’altres no tant conegudes com l’all
silvestre i el marduix. Introducció a les espècies.
El joc i els sentits seran les eines per identificar les plantes i les espècies.
Elaboració d’una sal d’herbes personalitzada. El seu ús mesurat a la cuina és saludable i a part de potenciar els sabors ens porta a despertar la curiositat sobre el què mengem, colors i aromes.
Educació infantil i Cicle inicial d’Educació Primària
Sortida de tot el dia (excursió interpretativa anant fins a la Masia de Castelló desde Vandellòs + taller + excursió de tornada a l’autocar).
Organització: ENNATURA’T Col·laboració: LA SILVESTRINA
Persona de contacte: Helena Sirisi
Adreça: Passeig Sunyer, 45 bis 1D Reus
Telèfon: 679.99.69.52
Inscripció: [email protected] Full d’inscripció: Sí